Staande lampen kopen | WOONENZO
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Staande lampen

lees meer

Een staande lamp is een ideaal item voor in jouw interieur. Het zorgt natuurlijk ten eerste voor licht, wat belangrijk is in het dagelijks leven. Maar het kan natuurlijk ook een decoratie-item zijn. Wanneer jij een mooie staande lamp aanschaft, kan dat absoluut de eyecatcher in jouw interieur worden.

0 resultaten
Filteren ×
Geen resultaten gevonden

Vloerlamp

Zoek jij een mooie vloerlamp? Dan moet je zeker bij WOONENZO zijn! In onze collectie vind je veel soorten en stijlen. Moderne lampen hebben wij in overvloed in onze collectie en ook industriële exemplaren zijn er genoeg. Zoek je iets mooi landelijks, dan vind je ook dat in ons assortiment. Kortom: jouw woonstijl zit er altijd tussen. 

 

Staande lamp industrieel

Een staande lamp in de woonstijl industrieel is echt de trend van de laatste tijd. En deze trend zal zeker nog lange tijd blijven. Het is namelijk niet alleen mooi, het is ook nog eens geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het ziet er chic uit, maar ook robuust. 

 

Vloerlamp zwart

Ook een vloerlamp in de kleur zwart koop je bij ons. In ons assortiment vind je verschillende soorten. Sommigen met zwarte poten, anderen met een zwarte kap. En sommige vloerlampen zijn volledig in de kleur zwart. Lekker stoel en industrieel, maar vooral lekker neutraal en makkelijk te matchen.

 

Een vloerlamp in de kleur zwart kun je namelijk met alle kleuren combineren. En dat maakt het wel veiliger om een vloerlamp online te bestellen: het past overal bij, dus je hoeft deze lamp nooit te retourneren! Deze kleur staat namelijk prachtig bij een lichte vloer, maar ook bij een grijze vloer of een houten. Shop je vloerlamp in de kleur zwart nu online. Of ga langs in één van onze vele woonwinkels.