0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!
Productomschrijving
Een staande kapstok is super handig om bij de voordeur te plaatsen. Op die manier hoef je jouw jas niet over een stoel te hangen of ergens neer te gooien. Je kunt namelijk een hoop ophangen aan de kapstok Barber. Deze kapstok bestaat namelijk uit zes ophangelementen. De kapstok is gemaakt van metaal en heeft een modern design, waardoor deze ideaal past bij een moderne woonstijl.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 29 cm
Hoogte
: 175 cm
Breedte
: 29 cm
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Kapstok Barber ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.