0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Sidetable Oceane

205,-
Productomschrijving
Wanneer je van een elegante en chique inrichting houdt, is deze mooie glazen sidetable een echte musthave voor jou! Hiermee creëer je in één klap een hotel-chic-look. Daarnaast is sidetable Oceane ook nog eens een ultra modern item. De poten zijn zilver, wat weer zorgt voor die decadente, dure uitstraling. Precies wat je wil in jouw woonkamer, wanneer je een eyecatcher zoekt. Op deze sidetable kun je bijvoorbeeld een vaas zetten, of fotolijstjes. Het is in ieder geval zeker dat deze glazen sidetable zal vallen in jouw woonkamer. In deze serie zijn meerdere meubels beschikbaar. Zo kun je jouw hele woonkamer inrichten met mooie, glazen meubels. Shop deze glazen sidetable nu snel online, of kijk eens naar salontafel Oceane.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 120 cm
Breedte
: 40 cm
Hoogte
: 78 cm
In Showroom
: nee
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Sidetable Oceane.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Sidetable Oceane vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.