0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Klanten geven ons een 8,3

Meubelset Tilburg - grey - driedelig

910,- 575 37% Je bespaart € 335,00
 • Grijs tv-meubel Tilburg
  Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 190 cm
 • Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 140 cm
 • Grijze salontafel Tilburg
  Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 110 x 70 cm
 • Vitrinekast Tilburg grijs (eendeurs glas)
  Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 75 x 180 cm
Productomschrijving
Deze prachtige driedelige meubelset is ideaal wanneer jij jouw interieur wil inrichten met bij elkaar passende meubels. De meubelset Tilburg in de kleur grijs bestaat uit een vitrinekast, salontafel en tv-meubel. Alle drie deze meubels zijn uitgevoerd in hetzelfde design, dezelfde kleuren en hetzelfde materiaal. Zo krijg je eenheid in jouw woonkamer. Deze set komt inclusief gratis bezorging door onze eigen bezorgdienst. Wil je deze set eerst eens in het echt komen bekijken? Dat kan natuurlijk! Ga daarvoor langs in één van onze woonwinkels. Ook voor decoratie bekijk je onze webshop of ga je langs in Amsterdam, Den Haag of Eindhoven!
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Meubelset Tilburg - grey - driedelig.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.