0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Ladekast Graphic

130,-
Productomschrijving
Deze romantische, warme ladekast is een mooie aanvulling op jouw slaapkamer, hal of gang. Dit model is uitgevoerd met vier lades en leverbaar in de kleur bruin Vulcano Oak. Het voordeel van een ladekast is dit meubel niet zo heel veel plek in beslag neemt. Een kledingkast vult een slaapkamer wat meer. Heb je dus een kleine woning, dan is een ladekast ideaal voor jouw slaapkamer.

Of zoek je een manier om meer opbergruimte te creëren? Ook dan is een ladekast de ideale oplossing. Zoek je meer meubels in deze stijl? Kijk dan ook eens bij onze collectie Graphic. Of ga langs in een van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 87 cm
Hoogte
: 81 cm
Diepte
: 42 cm
Gewicht
: 30 kg
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Ladekast Graphic .
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.