0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Ladekast Moita

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Ladekast Moita vind je hieronder.
Productomschrijving
De ladekast Moita is uitgevoerd met maar liefst vijf lades. Dit model heeft daarmee heel veel opbergruimte. Aan de andere zijde zit een deur, met daarachter opbergvakken. Een ladekast is een ideale aanvulling op jouw slaapkamer. Dit kleine meubel neemt niet zoveel plek in beslag, maar er is genoeg opbergruimte om extra spullen in te bewaren.

Daarnaast kun je op het bovenblad ook nog dingen uitstallen en zo jouw slaapkamer, hal of gang opleuken met decoratie. De lades van deze ladekast zijn uitgevoerd met een spiegelfront. Dit geeft een luxe uitstraling. Dit model is leverbaar in wit en is daarmee neutraal. Dus past deze ladekast bij veel verschillende interieurs. Ladekast Moita is een mooie aanvulling op de complete slaapkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 100 cm
Hoogte
: 86 cm
Diepte
: 37 cm
Gewicht
: 40 kg
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.