0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderspiegel Prinses

125,-
Productomschrijving
Uit de serie Prinses komt ook deze leuke kinderspiegel met lade onderin. Zeer geschikt voor de prinsesjes onder ons, die graag hun hele outfit willen bekijken in de spiegel. De kinderspiegel is groot en onderin is er een lade, waar plek is voor spulletjes. Door de kleurencombinatie roze met wit, is dit een heel meisjesachtig meubel. Zo kleed je de kinderslaapkamer heel vrolijk en kleurrijk aan. In de serie Prinses zijn alle meubels los te verkrijgen. De complete kinderslaapkamer Prinses is tegen een mooie prijs verkrijgbaar. Hier krijg je dan een bed, een nachtkastje en een kinderkledingkast bij.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 38 cm
Hoogte
: 150 cm
Gewicht
: 20 kg
Breedte
: 43 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderspiegel Prinses .
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.