0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

3 Legplanken 87,5cm (Crato, Krona, Palmela, Borba)

60,-
Productomschrijving
Deze drie legplanken zijn als extra optie mogelijk bij de kledingkasten Wesel, Crato, Krona en Palmela van 175 en 261 cm en de schuifdeurkast Borba. Deze legplanken zijn 87,5 cm. De legplanken zijn uitgevoerd in exact dezelfde kleur bruin als de binnenkanten van de kledingkasten. Deze drie legplanken zorgen voor extra opbergmogelijkheden. Zo maak je optimaal gebruik van jouw kledingkast! Op die manier hoef je geen extra kast aan te schaffen. De legplanken in sets van drie bieden veel extra mogelijkheden. Bekijk hier de kledingkast Crato, kledingkast Krona, kledingkast Palmela en kledingkast Borba.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 45 cm
Hoogte
: 1,6 cm
Breedte
: 87,5 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de 3 Legplanken 87,5cm (Crato, Krona, Palmela, Borba).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de 3 Legplanken 87,5cm (Crato, Krona, Palmela, Borba) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.