0
Woonwinkels open tijdens Tweede Pinksterdag!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kinderkast Fairy (driedeurs)

358,-
Productomschrijving
Kledingkast Fairy driedeurs is helemaal uitgevoerd in het thema feeën. De kinderkast is heel schattig en leuk gedecoreerd met sterren en feeën. Zelfs de handvaten zijn in het thema. De handgrepen zijn namelijk sterren. Hoe leuk! De kinderkast is voorzien van een spiegel, wat natuurlijk altijd erg handig is. Een kledingkast is essentieel in een kinderslaapkamer en met deze kast haal je behalve iets praktisch, ook iets super leuks in huis! En echt ideaal voor een meisjeskamer. Deze kledingkast is natuurlijk los verkrijgbaar, maar is ook onderdeel van complete kinderkamer Fairy, samen met een kinderbed en een kindernachtkastje.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 185 cm
Gewicht
: 90 kg
Breedte
: 135 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderkast Fairy (driedeurs).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderkast Fairy (driedeurs) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.