0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderkast Fairy (driedeurs)

358,-
Productomschrijving
Kledingkast Fairy driedeurs is helemaal uitgevoerd in het thema feeën. De kinderkast is heel schattig en leuk gedecoreerd met sterren en feeën. Zelfs de handvaten zijn in het thema. De handgrepen zijn namelijk sterren. Hoe leuk! De kinderkast is voorzien van een spiegel, wat natuurlijk altijd erg handig is. Een kledingkast is essentieel in een kinderslaapkamer en met deze kast haal je behalve iets praktisch, ook iets super leuks in huis! En echt ideaal voor een meisjeskamer. Deze kledingkast is natuurlijk los verkrijgbaar, maar is ook onderdeel van complete kinderkamer, samen met een kinderbed en een kindernachtkastje.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 185 cm
Gewicht
: 90 kg
Breedte
: 135 cm
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Kinderkast Fairy (driedeurs).
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Kinderkast Fairy (driedeurs) ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.