0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Kinderkast Fairy (driedeurs)

358

Productomschrijving

Kledingkast Fairy driedeurs is helemaal uitgevoerd in het thema feeën. De kinderkast is heel schattig en leuk gedecoreerd met sterren en feeën. Zelfs de handvaten zijn in het thema. De handgrepen zijn namelijk sterren. Hoe leuk! De kinderkast is voorzien van een spiegel, wat natuurlijk altijd erg handig is. Een kledingkast is essentieel in een kinderslaapkamer en met deze kast haal je behalve iets praktisch, ook iets super leuks in huis! En echt ideaal voor een meisjeskamer. Deze kledingkast is natuurlijk los verkrijgbaar, maar is ook onderdeel van complete kinderkamer Fairy, samen met een kinderbed en een kindernachtkastje.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 135 cm
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 185 cm
Gewicht
: 90 kg

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderkast Fairy (driedeurs).

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Kinderkast Fairy (driedeurs) vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.