0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Gratis verzending!

3-delige woonset Florida met dressoir

495,-
 • Wit tv-meubel Florida
  Spaanplaat - DE_Woodcorn - 148 x 42 cm
 • Witte salontafel Florida
  Spaanplaat - DE_Woodcorn - 120 x 65 cm
 • Wit dressoir Florida
  Spaanplaat - DE_Woodcorn - 175 x 43 cm
Productomschrijving
Deze landelijke, complete woonkamer is mooi door de eenvoud. 'Less is best' zeggen ze en dat geldt zeker voor woonkamer Florida. De woonkamer bestaat uit een tv-meubel, salontafel en een dressoir. Door het simpele design, kun je helemaal los gaan met decoreren en op die manier jouw persoonlijke touch in je woonkamer verwerken. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, alle kleuren passen bij wit. Ideaal dus! Kies voor pastelkleuren wanneer je van een rustige woonkamer houdt, of ga voor knalgele accessoires wanneer je ervan houdt je woonkamer uniek en speels in te richten. Zo hoef je nooit te denken dat je jouw woonkamer té druk hebt ingericht. Bekijk ook eens onze hoekbanken, om jouw woonkamer helemaal compleet te maken.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de 3-delige woonset Florida met dressoir.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de 3-delige woonset Florida met dressoir vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.